Σχετικά με εμάς

Ποιοι είμαστε;

Ξεκινήσαμε ως μια παρέα νέων ανθρώπων από το νομό Καβάλας οι οποίοι δυσαρεστήθηκαν με την έλλειψη ελληνικών καναλιών που στοχεύουν στους νέους και έτσι αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε ένα στο διαδίκτυο. Πλέον, ιδιαίτερα μετά το άνοιγμα αυτής της ιστοελίδας, είμαστε ένα δίκτυο ανθρώπων από όλη την Ελλάδα που θέλουν να σας προσφέρουν την τελευταία ενημέρωση για ό,τι αφορά cartoon, anime, games και σειρές, αλλά και να λειτουργούν ένα διαδικτυακό κανάλι όσο καλύτερα γίνεται! Βέβαια, κάθε αρχή και δύσκολη, σίγουρα δεν θα το καταφέρουμε κατευθείαν, αλλά με τη στήριξή σας θα γινόμαστε όλο και καλύτεροι!

Λίγη Ιστορία
Το πρώτο banner του RAACA


 Το RAACA ξεκίνησε στη 1 Οκτωβρίου του 2013 ως MCtele. Πρώτοι του θεατές ο Άρης και η Ελένη, οι οποίοι ελπίζω ακόμα να το παρακολουθούν, ενώ πρώτη ταινία που προβλήθηκε ήταν το Dragonball Z: Battle of Gods. Αυτή ήταν και η τελευταία του MCtele, καθώς αυτό έκλεισε μετά από καταγγελία για παραβίαση πνευματικών δικαιωμάτων.
 Εφόσον είσαι εδώ αυτή τη στιγμή και διαβάζεις αυτές τις γραμμές, καταλαβαίνεις ότι δεν το βάλαμε κάτω! Μερικές μέρες μετά, τη 10η Οκτωβρίου 2013 στήνεται το RAACA, ένα νέο εγχείρημα. Δημιουργούνται τα πρώτα idents και σήματα καταλληλότητας και καθιερώνεται το λογότυπο που ίσχυε ως σήμερα. Αποφασίζεται το πρόγραμμά του να απαρτίζεται μόνο από anime και νεανικές σειρές, αν και αυτό έπαψε να ισχύει πολύ σύντομα. Στις 28 Οκτωβρίου 2013 έχουμε την πρώτη "δοκιμαστική προβολή", όπως αυτές ονομάστηκαν. Οι δοκιμαστικές προβολές συνεχίστηκαν μέχρι τη 1 Αυγούστου 2014. Παρ όλο που είχε προβληθεί πολύ υλικό όλη αυτή την περίοδο, η επίσημη έναρξη  έγινε τον Αύγουστο του 2014. Η περίοδος των δοκιμαστικών προβολών είναι συνδεδεμένη με σοβαρότατα τεχνικά προβλήματα, τα περισσότερα από τα οποία ξεπεράστηκαν. Λίγα μόνο συνεχίζουν να υπάρχουν, αλλά δεν έχουν τόση σημασία.
 Την 1η Αυγούστου, λοιπόν, γίνεται η επίσημη έναρξη με την ταινία Surf's Up και από τότε ξεκινά μια ανοδική πορεία για το RAACA! Το πρόγραμμα (όπως και φέτος) ήταν καθημερινό για το καλοκαίρι. Αν και η τηλεθέαση δεν γνώρισε μεγάλη άνοδο, πήραμε σημαντικά μαθήματα που μας βοηθούν ακόμα. Ακολουθεί το χειμερινό πρόγραμμα του RAACA που σημαδεύεται από το Pokemon XY, και τα νούμερα-ρεκόρ που φέρνει στο RAACA, από τα GreekToons Awards, από τους 3 RAACAθωνίους, τον μαραθώνιο για τον εορτασμό των "γενεθλίων",  τις δύο εκπομπές του Αλέξη, που γνώρισαν μεγάλη επιτυχία και τέλος από τον σχολιασμό της Ε3, μαζί με το Μάρκο τον Ιούνιο!
  Αποφασίσαμε να μην αναφερθούμε σε προβλήματα ή δυσάρεστες καταστάσεις στις οποίες αναμίχθηκε το RAACA, επειδή πιστεύουμε ότι αυτές ανήκουν στο παρελθόν και εκεί πρέπει να παραμείνουν.

 Η ομάδα του RAACA θέλει να ευχαριστήσει φυσικά τους πρώτους του θεατές αλλά και όλους εσάς που βοηθήσατε, ο καθένας με το δικό του τρόπο να φτάσει το RAACA εκεί που είναι σήμερα! Σας ευχαριστούμε Άρη, Ελένη, Άννα, Χρυσούλα, Θεοδώρα και Θεοδώρα, Αναστασία, Αναστασία και Αναστασία, Δημήτρη, Λίνα, Σοφία, Πάρη, Κωνσταντίνε, Μανουέλα, Αγγελίνα, Βάσω, Αλέξη, Μαρία, Έφη, Αλέξανδρε και Αλέξανδρε, Νατάσα, Ελπίδα, Γιώργο, Ελένη, Μιχάλη, Μάρκο και όλους όσοι βοηθήσατε να γίνει αυτό το όνειρο πραγματικότητα!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου