Πρεμιέρα του Ant-Man

Disney
Η παγκόσμια πρεμιέρα του Ant-Man πραγματοποιήθηκε στις 29 Ιουνίου στο Dolby Theater. Παρευρέθηκαν φυσικά οι περισσότεροι συντελεστές της σειράς, αλλά και πρόσωπα που σημάδεψαν την πορεία της Marvel, όπως ο Stan Lee. 
 Αναλυτικότερα παρευρέηκαν οι Paul Rudd, Michael Douglas, Evangeline Lilly, Corey Stoll, Judy Greer, Michael Peña, David Dastmalchian, Tip “T.I.” Harris, Wood Harris, Abby Ryder Fortson, Gregg Turkington, Martin Donovan; Peyton Reed (σκηνοθέτης), Kevin Feige (παραγωγός), Michael Grillo (εκτελεστικοί διευθυντές παραγωγής), Russell Carpenter (διευθυντής φωτογραφίας), Shepherd Frankel (σχεδιαστής παραγωγης), Dan Lebental, Colby Parker (εκδότες), Adam McKay (σεναριογράφος).
 Κατά τη διάρκεια της live κάλυψης από τη Marvel του κόκκινου χαλιού, η Evangeline Lilly αποκάλυψε ότι περιμένει το δεύτερό της παιδί. Επίσης, κανείς δεν περίμενε να δει τον Stan Lee στο κόκκινο χαλί, καθώς την προηγούμενη μέρα είχε εισαχθεί στο νοσοκομείο, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, σύμφωνα με το TMZ. Τέλος, στην πρεμιέρα παρευρέθηκε και μία ομάδα κοριτσιών που είχε κερδίσει σε ένα διαγωνισμό που σχετιζόταν με τη ρομποτική και είχε σαν βραβείο να δουν την ταινία πρώτες, μαζί με το καστ!
 Το Ant-Man πρόκειται να κυκλοφορήσεις στις αίθουσες των ΗΠΑ και του Καναδά στις 17 Ιουλίου
Share on Google Plus

Σχεικά με Mamo-chan

Μάθετε περισσότερα σχετικά με τους συντάκτες της ιστοσελίδας μας στην καρτέλα "Σχετικά με εμάς"
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου