Καλώς ορίσατε στη νέα ιστοσελίδα του RAACA!

 Μετά από μήνες προετοιμασίας, δοκιμών, καταστροφών και δημιουργίας, η νέα ιστοσελίδα, το νέο λογότυπο και το νέο πρόγραμμα του RAACA είναι γεγονός! Από σήμερα κιόλας αρχίζουν να δημοσιεύονται αναρτήσεις στην ιστοσελίδα μας, οι οποίες αφορούν τα τελευταία νέα σχετικά με anime, cartoon, ταινίες και σειρές, και σύντομα θα αρχίσουν να ανεβαίνουν και άρθρα-αφιερώματα που θα παρουσιάζουν την ιστορία ενός ήρωα, ενός καναλιού, μιας εταιρείας κ.λπ.


 Όλα αυτά ωστόσο μπορούν να γίνουν μόνο με τη δική σας στήριξη και βοήθεια, καθώς αν εσείς δεν διαβάζετε αυτό που γράψαμε ή δεν βλέπετε αυτό που μεταδίδουμε, τότε δεν υπάρχει λόγος ύπαρξης για το RAACA. Σας παροτρύνουμε λοιπόν να επικοινωνείτε μαζί μας, ακόμη και για κριτικές, καθώς αυτές είναι που θα μας κάνουν καλύτερους!
 Σχετικά με το κανάλι, το πρόγραμμα ως τις 10 ιουλίου είναι μεταβατικό, ενώ το σταθερό πρόγραμμα θα δημοσιευτεί στις 12 Ιουλίου. Σήμερα, 1 ιουλίοτ, στις 12 τα μεσάνυχτα δείτε την ταινία anime Metropolis, η οποία και σηματοδοτεί την έναρξη του καλοκαιρινού προγράμματος του RAACA! Θα προβληθεί και σε επανάληψη στις 3 το μεσημέρι.
Share on Google Plus

Σχεικά με Mamo-chan

Μάθετε περισσότερα σχετικά με τους συντάκτες της ιστοσελίδας μας στην καρτέλα "Σχετικά με εμάς"
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου