Νέα σειρά Bugs Bunny!

Μετά το κόψιμο του The Looney Tunes Show από το Cartoon Νetwork, η εταιρεία Time Warner (ιδιοκτήτρια της Warner Bros., του Cartoon Network και του Boomerang) ανακοίνωσε ότι ετοιμάζεται μια νέα σειρά με πρωταγωνιστή τον Bugs Bunny, που θα ονομάζεται Wabbit - A Looney Tunes Production!
Οι δημιουργεί της δήλωσαν ότι προσπάθησαν η σειρά να έχει την αισθητική των κινηματογραφικών shorts του 20ου αιώνα των Looney Tunes (τα οποία προβάλλονται ακόμα στην Ελλάδα από το STAR με τίτλο "The Buggs Bunny Show" ή "The Duffy Duck Show"). Κάθε επεισόδιο (με διάρκεια μισή ώρα) του Wabbit θα αποτελείται από 4 αυτόνομες ιστορίες (όπως είχε γίνει με το "The Road Runner Show") στις οποίες πρωταγωνιστής θα είναι ο Bugs, συνήθως με τον Squeaks τον σκίουρο (νέος χαρακτήρας στον κόσμο των Looney Tunes) ή με μια "παιδική" εκδοχή του Μεγαλοπόδαρου. Θα εμφανίζονται επίσης (με νέους ρόλους) και ο Elmer Fudd, ο Wille E. Coyote (ο σαρκαστικός γείτονας του Buugs), ο Yosemite Sam, ο Διάβολος της Τασμανίας (που πλέον ονομάζεται Theodore από την Τασμανία και δουλεύει ως λογιστής) αλλά και νέοι "εχθροί" που ο Buggs θα κληθεί να αντιμετωπίσει με τη βοήθεια των φίλων του.
 Η σειρά πρόκειται να κάνει πρεμιέρα τον Οκτώβριο του 2015 και θα προβληθεί σε όλα τα Boomerang κανάλια παγκοσμίως.
 Η σειρά αποτελεί το τρίτο reboot στη σειρά που ανακοινώθηκε από την Time Warner στα πλαίσια στήριξης και ανανέωσης του προγράμματος του Boomerang, το οποίο, στα 15 χρόνια της λειτουργίας του δείχνει αποκλειστικά επαναλήψεις των πιο πετυχημένων προγραμμάτων παραγωγής Warner Bros. Συνολικά η Warner Bros. θα παραγάγει 225 ώρες πρωτότυπου προγράμματος από τις rebooted σειρές (Wabbit, Be Cool Scooby Doo!, The Tom and Jerry Show) για να προβληθούν στο Boomerang.
 Το Boomerang, στα πλαίσια αυτής της προσπάθειας στήριξής του, απέκτησε τα δικαιώματα σε πάνω από 3000 τίτλους του αρχείου των εταιρειών που ανήκουν στην Time Warner. Τέλος, για πρώτη φορά, λόγω των νέων σειρών, προσελκύει το ενδιαφέρον των διαφημιστικών εταιρειών.
Share on Google Plus

Σχεικά με Mamo-chan

Μάθετε περισσότερα σχετικά με τους συντάκτες της ιστοσελίδας μας στην καρτέλα "Σχετικά με εμάς"
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου